'Prva lekcija, ki sem se je naučil iz pisanja spletnega dnevnika za zmenke'SEV-Šepetanje parov Leland BobbeTo se morda zdi nenavadno reči nekoga, ki piše blog za zmenke, toda ena največjih lekcij o odnosih, ki sem se jih naučila, je, da je treba nekatere stvari obdržati samo zase. Kadar nisem tako zadovoljen s fantom, je veliko verjetneje, da se odprem k prijateljem 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ali pa jih prosim, naj mi pomagajo analizirati vsako besedilo in interakcijo, da vidim, kaj mislijo, da to pomeni. Običajno je, da se želite pogovarjati o svojem fantu, toda ko se vam zdi, da imate nenehno težave z BF, namesto o čem drugem, je to precej slab znak.

Na drugi strani je želja, da se pohvalite, kako sladek / popoln / premišljen je lahko vaš BF prav tako slab. Zdi se mi, da zdaj težim vsem svetim deliti svoje življenje, predvsem zaradi socialnih medijev. Če dobite šopek vrtnic, vsi na Facebooku in Twitterju to vedo v 20 minutah. V resnici ne vidim smisla za to. Če tvoj fant stori kaj super sladkega zate, kaj je narobe, če nekatere stvari ostaneš zasebne? Navsezadnje nihče ne more razumeti vaše zveze bolje kot vidva. Zdi se bolj posebno, če nihče drug ne ve vseh podrobnosti o vašem ljubezenskem življenju.

Ko sem srečna v zvezi, ne čutim potrebe, da bi nenehno govorila o svojem fantu. Tudi če se z njim sitim (se to zgodi), je manj verjetno, da bom šla teči k prijateljem ali mami in cvilila, kako sem jezna.Kaj misliš? Kdaj pogovor o vašem odnosu (dobrem ali slabem) postane TMI? Imate prijatelje, ki preveč govorijo o svojem BF ali GF WAY načinu? Zvok v komentarjih spodaj!VEČ:Preberite vse o Isabelleinih vzponih in padcihNajboljši nasveti za zmenke Jennette McCurdy

Ne delajte teh napak pri slavnih

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.